U okviru IPA projekta “3C - Prekogranična razmjena sa ciljem razvoja kulture i kreativnih industrija“, Ministarstvo kulture i medija obavještava da je projektni partner Regija Pulja, u saradnji sa Teatro Pubblico Pugliese, objavio javni poziv za učešće u tri radionice:

  • Radionica posvećena plesu, koja će biti realizovana od strane “ResExtensa Dance Company” (Elisa Barucchieri)
  • Radionica “Luminarie – Iluminacije”, koja će biti realizovana od strane “Paulicelli Light Design” (Domenico Paulicelli)
  • Radionica “Video Storytelling”, koja će biti realizovana od strane “Equilibrio Dinamico Company” (Vincenzo Losito)

Javni poziv je namijenjen plesačima, umjetnicima, autorima i kreativcima starosti od 18 do 35 godina, sa prebivalištem u Crnoj Gori, Albaniji ili italijanskim regijama Pulja i Molize.

Radionice će biti održane u periodu od 10. do 16. oktobra 2022. godine u Pulji, Italija, a planirano je da u okviru poziva za učešće budu odabrana dva kandidata iz Crne Gore, dva iz Albanije, dva iz regije Molize, Italija i četiri iz Regije Pulja, Italija.

Zainteresovani kandidati prijave podnose do 16. septembra u 14h na mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., sa naznakom "3C PROJECT – WORKSHOP".

Prijava se podnosi na engleskom jeziku, a treba da sadrži:

  1. Ispunjen prijavni formular
  2. Kopiju identifikacionog dokumenta
  3. CV u evropskom formatu, potpisan i datiran, sa ovlašćenjem za obradu podataka u skladu sa zakonima o privatnosti, u pdf formatu.

Više informacija na linku: IPA projekat 3C: Javni poziv za učešće u radionicama (Regija Pulja, Italija) (www.gov.me)

NA VRH