U ponedeljak, 20. januara sa početkom u 18 sati uslijediće nova zanimljiva kreativna radionica pod nazivom Tangram 10, a namijenjena djeci uzrasta od 4 do 8 godina.

Tangram 10 ili tangram za mene i tebe zamišljena je kao radionica individualnog rada sa djecom mlađeg uzrasta. Deset studenata specijalističkih studija FVU Univerziteta Mediteran i deset polaznika radionice radiće na tangramu, drevnoj istočnjačkoj slagalici, na kreativan i zabavan način. Tangram se sastoji iz 7 različitih objekata koji se mogu slagati i kombinovati na različite načine, gradeći slike-figure. Radionica doprinosi razvoju geometrijske i vizuelne kombinatorike, mašte i koordinacije. Broj mjesta je ograničen na 10.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

 

roditelji

 

 

NA VRH