Poštovani studenti i kolege, kao što je najavljeno, na OVOM linku možete pronaći raspored za 2, 3, 4, 5 i 6. sedmicu. Sve je složeno u jedan format radi boljeg orijentisanja i nažalost poželjnog međusobnog izbjegavanja po prostorijama zbog mjera NKT. Godine studija su po vertikali, a pojedinačne sedmice po horizontali rasporeda.

Zelena polja predstavljaju nastavu u prostorijama FVU.
Plava polja predstavljaju online nastavu.
 
Svako polje online nastave sadrži zoom link ka online sesiji, kao i neophodnu šifru za ulazak (uglavnom su to prezimena nastavnika, ali pazite na velika i mala slova). Ako je to potrebno, višecifreni broj na kraju linka je ujedno i Meeting ID broj.
 
Još jednom da ponovim preporuku da online nastavu treba pratiti sa računara, prenosnog ili stonog. Svakako se ne preporučuje priključivanje putem telefona i manjih tableta, jer možda nećete moći sve da prepoznate, pročitate, čujete, uočite,... konačno shvatite.
 
Za sve nedoumice u vezi sa konkretnim predmetom se obratite nastavniku na mail u obliku Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..
 
Na raspolaganju,
 
Prof.mr Nikola Latković, MFA
Dekan FVU
 
P.S: Zoom link za online nastavu na izbornom predmetu Primijenjena fotografija biće dodat naknadno i blagovremeno.
NA VRH