Fakultet vizuelnih umjetnosti poziva sve zainteresovane apsolvente osnovnih studija FVU, kao i sve apsolvente osnovnih studija (Bc umjetnosti) srodnog usmjerenja da izraze interesovanje za studije specijalističkog nivoa (VII-1) studijskog programa Dizajna vizuelnih kompozicija, modularne strukture (viđi nastavni plan u prilogu). Poziv važi i za sve studente osnovnih studija koji planiraju da u ovoj akademskoj godini završe studije i steknu nivo Bc (VI).
 
 Shodno smjernicama resornog ministarstva koje proističu iz produženog izvođenja studija specijalističkog nivoa (tzv. "četvrta godina") i mogućnostima definisanih od strane Univerziteta Mediteran, Fakultet ovim pozivom iskazuje otvorenost kao jednokratnom pokretanju specijalističkih studija DVK u akademskoj 2021/22.godini, ako za to bude postojalo dovoljno interesovanja.
 
Molimo sve zainteresovane da izraze svoje interesovanje najkasnije do 23.aprila 2021. godine slanjem narativnog teksta do 900 karaktera na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., a koji će sadržati osnovne lične i kontakt podatake, kratak opis pređašnjeg obrazovanja i motiva za studije.
 
Ovdje možete pronaći nastavni plan.
 
 
NA VRH