U Igračkoteci i Razvojnom centru udruženja Roditelji, djeca uzrasta od pet do 12 godina, su u ponedeljak 20.12. u 18h imali priliku da vježbaju motoričke vještine praveći novogodišnje ukrase i čestitke na radionici Veseli novogodišnjii kutak, koja je realizovana u saradnji sa Fakultetom vizuelnih umjetnosti, Univerziteta Mediteran.

Radionice su održane u prostoriji Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici.

Ulaznica za decembarske radionice bila je donacija igračke (nove ili očuvane, edukativne, društvene, didaktičke igre, knjige…) za Biblioteku igračaka.

Kreativna radionica za djecu uzrasta od 6 do 12 godina podrazumijevala je izradu novogodišnjih ukrasa od papira, kolaža, platna, vrpce, konca… Ukrašavanje kuće za praznike sa “uradi sam” ukrasima uvijek zvuči kao dobra ideja za relaksaciju i razvoj kreativnosti. U pretprazničnom duhu, mališani su se zabavljali i naučili nešto korisno i lijepo, uz druženje sa vršnjacima. Radionicu su vodili studenti master studija Fakulteta vizuelnih umjetnosti Gordana Bulatović, Jelena Ćosović, Filip Vojvodić i Teodora Tijanić sa Fakulteta vizuelnih umjetnosti, zajedno sa mentorkom prof. Mašom Jovović.

 

radionica 01radionica 02radionica 03radionica 04radionica 05radionica 06radionica 07

 

fvu flajer

ishodi

edibaneri

MMS Project1

 

 

 

 

Pitajte nas

Kontaktirajte nas

 

NA VRH