Fakultet vizuelnih umjetnosti, Univerzitet "Mediteran" Podgorica učestvovaće ove godine u festivalu “Dani nauke i inovacija”, centralnom godišnjem događaju Ministarstva nauke i tehnološkog razvoja. Manifestacija koja ima za cilj da nauku i inovacije približi najširoj populaciji uvrstila je izložbe Fakulteta vizuelnih umjetnosti Univerziteta "Mediteran" Podgorica  u svoj ovogodišnji program:

 "Olovne godine" izložbu studenata svih modula & "Odraz" izložbu fotografija doc. mr Balše Gobovića. Otvaranje obje izložbe je istog dana 29.09 u 20h00 s`tim da je izložba "Olovne godine" postavljena u atrijumu The Capital Plaza dok se izložba "Odraz" prof. Gobovića nalazi u holu KIC Budo Tomović u Podgorici.

Inače, program festivala će obuhvatiti široki spektar događaja, izložbi, radionica, prezentacija i panela, gdje će učešće uzeti javne institucije, državni i privatni fakulteti, nevladine organizacije, privatne kompanije, startapovi, biznis inkubatori i ostali subjekti naučno-istraživačke i inovacione djelatnosti.
Više o manifestaciji pogledajte na linku ispod:

https://daninaukeiinovacija.me/

 olovne godine nauka 01olovne godine nauka 02

NA VRH