Igračkoteka i Razvojni centar udruženja Roditelji naredne sedmice organizuju kreativnu radionicu u toku koje će djeca tehnikom kolažiranja praviti čestitke za Osmi mart.

Radionica će biti održana u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e -mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

U ponedeljak, 6.marta u 18 sati biće održana kreativna radionica Osmomartovske čestitke, koju realizujemo u saradnji sa Fakultetom vizuelnih umjetnosti, a namijenjena je djeci uzrasta od 5 do 10 godina.

Na interaktivnoj radionici povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, djeca će uz pomoć prehrambenih proizvoda praviti zanimljive čestitke za svoju najdražu žensku osobu (majku, sestru, baku, tetku ili drugaricu). Tehnikom kolažiranja mališani će na već započetom radu uz pomoć hrane (makarona, pirinča, pasulja i sl.) ali i boja flomastera i tempera, dovršiti čestitke i dati im poseban sjaj. Na ovaj način vježbamo motoričke i socijalne vještine družeći se sa vršnjacima.

Radionicu će voditi studenti Fakulteta vizualnih umjetnosi: Ivana Ivezić, Bojana Krivokapić, Ksenija Kukalj i Damjan Tomić, sa mentorkom profesoricom mr Mašom Jovović. Broj mjesta je ograničen na deset.

 

osmomartovskecestitke

NA VRH