Tražiš posao u oblasti PR-a i dizajna? Prijavi se na Job Speed Dating! U petak, 16. juna, s početkom u 12h, biće održan treći po redu Job Speed Dating događaj u NEST Coworking prostoru u Podgorici, ovog puta usmjeren na zapošljavanje i uvezivanje kadra u sferama PR-a i dizajna sa renomiranim crnogorskim kompanijama.

Ovaj inovativan internacionalni događaj posvećen zapošljavanju, ove godine ugostiće kompanije učesnice: Ai Solution, BI Communication, Gi Group, IDEA, Logate, Represent Communications, Strategist i Zaposli.me

Nakon pregleda pristiglih prijava, kompanije će izdvojiti po osam najbolje ocijenjenih iz obje oblasti koji će učestvovati u događaju. Potencijalni poslodavci će imati priliku da upoznaju sve učesnike u petominutnim razgovorima, gdje će se učesnici/ce smjenjivati sistemom rotacije, a nakon intervjuisanja, uslijediće neformalno druženje između predstavnika/ca kompanija i kandidata/kinja.

Svi zainteresovani koji traže posao u oblasti dizajna i PR-a, mogu se prijaviti popunjavanjem formulara uz CV i portfolio (poželjno za dizajnere) do 11. juna putem sljedećeg linka: https://bit.ly/3MVINqi

Cilj organizovanja ovakvog događaja jeste povezivanje kompanija sa kvalitetnim kadrom, stvaranje prijatnije slike načina i procesa intervjuisanja, te otvaranja mogućnosti zapošljavanja ambicioznih kandidata.

 

Job Speed Dating

NA VRH