Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera -FOOZOS, u Osijeku (Hr) drugu godinu zaredom organizuje međunarodnu online likovnu izložbu nastavnika učiteljskih i pedagoških fakulteta koja ima za cilj da okupi univerzitetske profesore umjetničkih fakulteta u Hrvatskoj i inostranstvu, koji uporedo sa pedagoškim radom ostvaruju i svoju likovno-umjetničku produkciju.  
S tim u vezi, prof. mr Marija Džoganović je na ovogodišnjoj izložbi učestvovala kao članica umjetničkog tijela za odabir radova, ali i kao izlagačica na ovogodišnjoj izložbi održanoj 4. aprila u Galeriji Waldinger u Osijeku koju je otvorila prof. dr. sc. Emina Berbić Kolar, dekanica FOOZOS-a.
 
Na izložbi su učestvovali: prof. dr. Aylin Gürbüz (Sveučilište Edirne, Turska), prof. mr. Marija Džoganović (Fakultet vizuelnih umjetnosti, Univerzitet "Mediteran" Podgorica, Crna Gora), prof. dr. Maja Žmukić (Pedagoški fakultet Univerziteta u Sarajevu), izv. prof. dr. art. Svetislav Cvetković (Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Mostaru), izv. prof. dr. art. Josip Mijić (Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Mostaru), doc. dr. sc. Dubravka Kuščević (Filozofski fakultet u Splitu), prof. dr. art. Ines Matijević Cakić (Akademija za umjetnost i kulturu), Jelena Rakin (Sveučilište Zürich, Švicarska) te izv. prof. dr. art. Jelena Kovačević, prof. dr. art. Goran Kujundžić i izv. prof. dr. art. Marko Šošić s osječkog Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti.
 
Čestitamo
 
 
 
maja osijek 1maja osijek 2
NA VRH