Zanimaju te dešavanja na evropskoj političkoj sceni, imaš stav o izazovima sa kojima se suočava Evropa današnjice i želiš da unaprijediš položaj mladih u regionu? Imaš manje od 35 godina?

Prijavi se za Evropski samit mladih: "100 za narednih 100 u Dunavskom regionu“, koji će se održati u Sarajevu, u periodu od 4. do 8. juna 2014. godine!

Pored mogućnosti da se upoznaš i razmijeniš stavove sa evropskim političarima, ekspertima i eminentnim stručnjacima iz različitih oblasti, imaćeš priliku da stekneš nova praktična znanja i vještine kroz različite radionice o odnosima s javnošću, liderskim vještinama i tehnikama lobiranja i umrežavanja.

Samit organizuju članovi mreže foruma Alpbah iz Bosne i Hercegovine (IGAS), Srbije (KAB), Hrvatske (KAH) i Crne Gore (IGAP), uz podršku Evropskog foruma Alpbah i Dunavskog centra za kompetenciju.

Rok za prijave je 20. april 2014. godine.

Za više informacija posjeti sajt Evropskog foruma Alpbah http://www.alpbach.org/sarajevo2014 ,sajt IGAP-a www.igap.me ili nam piši na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

NA VRH