U Razvojnom centru udruženja Roditelji u Podgorici danas će predškolci će imati priliku da kreiraju proljećne čestitke. Radionica će biti održana u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e -mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

U ponedeljak, 27. marta, u 17 sati biće održana radionica Stiže nam proljeće, koju realizujemo u saradnji sa Fakultetom vizuelnih umjetnosti, univerziteta Mediteran, a namijenjena je djeci uzrasta od 4 do 6 godina.

Kreativna radionica ima za cilj izradu autentičnih čestitki na temu Stiže nam proljeće. Djeca će imati priliku da prave papirne visibabe i druge cvjetove, šarene pčelice. Koristeći različiti materijal, razvijaće kreativnost, motoriku i socijalne vještine u grupi sa vršnjacima.

Radionicu vode studenti Fakulteta vizuelnih umjetnosi Milica Matović, Milo Dajković, Marija Raketić, Sara Lakićević, sa mentorkom profesoricom mr Mašom Jovović.Broj mjesta je ograničen na 12.

 

StizeNamProljece

NA VRH