Obavještavamo vas da će se multimedijalna izložba pod nazivom „Sjećanja“ autora Marije Džoganović, Balše Gobovića i Marka Gošovića upriličiti u Muzeju i galeriji Tivat u petak 18.09.2020. godine u 19h.

Umjetnici će različitim medijima predstaviti svoju interpretaciju ličnih i kolektivnih fenomena sjećanja: Marija Džoganović serijom autoportreta izvedenih u tehnici laviranog tuša, Balša Gobović serijom fotografija, u kojima se očitava sama priroda sjećanja, dok je Marko Gošović rekreirao kulturu sjećanja višemedijskim izrazom sastavljenim od muzičke kutije i fotografija iz porodičnog albuma.

Izložbu će otvoriti teoretičarka i istoričarka umjetnosti Nina Milićević, sa početkom u 19h. Posjetioci će imati priliku da pogledaju izložbu na prvom spratu galerije radnim danima od 08 do 20h i subotom od 09 do 12h.
Ovom prilikom napominjemo posjetioce da drže propisanu distancu, da nose masku dok borave u prostorijama JU Muzej i galerija Tivat, te da, prilikom ulaska u instituciju, izvrše neophodnu dezinfekciju ruku.

 

Pozivnica Sjecanja

 

fvu flajer

ishodi

edibaneri

MMS Project1

 

 

 

 

Pitajte nas

Kontaktirajte nas

 

NA VRH