FVU raspisuje konkurs za upis na novoakreditovani 2-godišnji studijski program drugog visokoškolskog ciklusa za sticanje kvalifikacije nivoa “Master vizuelnih umjetnosti”, stepen VII-2 (CKO). Prijave sa dokumentacijom se podnose studentskoj službi Fakulteta, od 8. do 15. oktobra, na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na licu mjesta u vrijeme rada sa strankama (11-13h).

Potrebno je priložiti:

  1. Original ili fotokopiju validne isprave o prethodnom visokoškolskom obrazovanju – Diplomu ranga ne nižeg od Bc sa dopunom/supplementom ili njen ekvivalent (Uvjerenje o završenim studijama sa prepisom ocjena).
  2. Primjerak stručno-umjetničkog portfolija u štampanom ili elektronskom obliku. Multimedijalni sadržaj (audio, video, audio-video, interaktiv, web,…) se dostavlja javno dostupnim linkom ka virtuelnoj lokaciji na Internetu.
  3. Izjavu o željenom izboru profilišućeg i dopunskog studija (Grafički dizajn, Ilustracija, Fotografija, Video art, Animacija, Dizajn u prostoru, Dizajn zvuka, Likovna umjetnost). FVU zadržava pravo preraspodjele polaznika shodno organizaciono-tehničkim kapacitetima.

Uredno predate dokumentacije će ocijeniti 5-člana prijemna komisija koju imenuje dekan FVU. Rang lista će biti objavljena 16. oktobra do 12h na oglasnoj table, web sajtu i društvenim kanalima FVU.

 

CKO Vaga 2 Master FVU

 

fvu flajer

ishodi

edibaneri

MMS Project1

 

 

 

 

Pitajte nas

Kontaktirajte nas

 

NA VRH