Igračkoteka i Razvojni centar i Udruženje Roditelji održali su novu online radionicu putem aplikacije Teams, u kojoj je fokusu bilo prepoznavanje širokog spektra emocija putem različitih likovnih primjera. Kreativna online radionica pod nazivom Predstavljanje emocija kroz likovni medij održana je u ponedeljak, 12.aprila u 18h u saradnji sa Fakultetom vizuelnih umjetnosti.

Na radionici djeca osnovnoškolskog uzrasta imala su priliku da saznaju nešto više o djelima Igora Vasiljeva. Cilj radionice je podsticanje individualnosti u likovnom izražavanju, razvijanje stvaralačke imaginacije, prepoznavanje spektra emocija putem datih likovnih primjera. Osim toga u fokusu radionice bilo je i prepoznavanje i bolji uvid u sopstvene emocije, kombinujući različiti materijal i podsticajni sadržaj, kroz razvoj kreativnost putem likovnih aktivnosti.

Radionicu je vodio student Fakulteta vizuelnih umjetnosti: Vladan Vlahović, sa mentorkom, profesoricom mr Mašom Jovović, a radionica je bila namijenjena djeci uzrasta od 8 do 12 godina.

 

predstavljanje emocija

NA VRH