Poštovani studenti generacije 2019, potrebno je da u što skorijem roku izaberete i prijavite Profilišući studio i Dopunski studio na trećoj godini (za studente koji do sada nijesu izabrali module). Iz administrativnih razloga, prijavu modula morate obaviti do srijede, 15.09. bez obzira na polaganje ispita u septembarskom roku. 
 
Profilišući studio se bira iz ponuđenih modula (viđi niže) i to je predmet podijeljen u dva semestra, tj. možete pohađati samo jedan u toku III godine studije. Dopunski studio se takođe bira iz iste liste ponuđenih modula (viđi niže). Može se birati jedan modul u oba semestra, a možete izabrati jedan modul u zimskom, a drugi (različit) modul u ljetnjem semestru.
 
Lista modula iz kojih se biraju Profilišući modul i Dopunski modul(i):
  1. Grafički dizajn
  2. Ilustracija
  3. Fotografija
  4. Digitalna umjetnost i animacija
  5. Video i novi mediji
  6. Dizajn scene i enterijera
  7. Likovna umjetnost
  8. Dizajn zvuka
 
Smisao izbora Profilišućeg studija je da na završnoj godini osnovnih studija student sebe usmjeri ka jednom željenom užem polju unutar polja Vizuelne umjetnosti. Uloga Dopunskog studija je da studentu da mogućnost izvjesne interdisciplinarnosti u tom procesu. Sve kombinacije su moguće.
 
Kako se prijaviti?
Potrebno je da izbor Profilišućeg i Dopunskog/ih studija prijavite studentskoj službi lično ili najbolje na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.. Prijava je u sljedećoj formi:
 
Ja,      ime prezime, br indexa        , ovim prijavljujem Profilišući studio _____r.br i naziv modula_______, a u slučaju nerealizovanja navedenog modula sam saglasan/a da pohađam _____r.br i naziv modula_______ kao zamjenski Profilišući studio. Kao Dopunski studio u zimskom semestru prijavljujem _____r.br i naziv modula_______, a u ljetnjem _____r.br i naziv modula_______. 
 
Napomena: FVU zadržava pravo da ne realizuje bilo koji od modula u bilo kojoj formi (Profilišućoj i/ili Dopunskoj) usljed nedovoljnog interesovanja studenata.
 
NA VRH