U ponedeljak, 14. marta, u 18 sati uslijediće kreativna radionica "Proljeće se budi" koju realizujemo u saradnji sa Fakultetom vizuelnih umjetnosti, a namijenjena je djeci uzrasta od 6 do 12  godina.

Na kreativnoj radionici pod nazivom Proljeće se budi djeca će izrađivati ukrase od papira i ostalih materijala. Imaće priliku da iskoriste svoju maštu, kreativnost i volju i pretoče svoje želje i zamisli u djelo. Najznačajniji segment u procesu učenja kod djece predstavljaju igra i kreativno izražavanje, i zato je veoma važno da dijete u tom procesu ne prekidamo. Tako će ova radionica djeci dati priliku da unutar teme izaberu motive koji su njima bliski i zanimljivi, koristeći razne materijale – papir, kolaž, ukrase, bojice, flomastere… Proljeće je idealno godišnje doba zbog mnoštva predivnih motiva (biljke, insekti, životinje), pa predstavlja oazu inspiracije za stvaranje. Na zabavan, kreativan i veseo način ćemo zajedno dočekati proljeće.

Radionicu vode studenti sa Fakulteta vizuelnih umjetnosti Teodora Tijanić i Filip Vojvodić zajedno sa mentorkom mr Mašom Jovović.

 

ProljeceSeBudi

NA VRH