Obodsko Slovo DOO zajedno sa partnerima Nova knjiga DOO i NVO Udruženje izdavača i knjižara Crne Gore, realizuje projekat: Obuka i edukacija za deficitarna zanimanja u okviru industrije knjiga (Training and Education for Deficit Occupations within the Book Industry).

Projekat će omogućiti da zainteresovana nezaposlena lica iz Crne Gore u narednih nekoliko mjeseci steknu osnovna znanja i vještine u izdavačkoj, štamparskoj i knjižarskoj djelatnosti, u okviru 8 različitih edukativnih treninga za različite radne pozicije (Urednik, Lektor/Korektor, Marketing menadžer, Ilustrator/Dizajner, Knjigovezac, Operater na digitalnoj mašini, Agent prodaje, i Trgovac u knjižari). Dio polaznika će nakon  dvomjesečnog kursa proći tromjesečnu obuku na radu kod poslodavca koja će rezultirati zaposlenjem. Program je namijenjen svim nezaposlenim licima u Crnoj Gori koja žele da se obuče za deficitarna zanimanja u okviru izdavačke, štamparske i knjižarske djelatnosti, sa cijem zapošljavanja u ovoj ili srodnim oblastima. Prioritetne grupe nezaposlenih osoba su žene i mladi.

Projekat Obuka i edukacija za deficitarna zanimanja u okviru industrije knjiga kofinansiraju Evropska unija i Vlada Crne Gore.

Više detalja o načinu prijave možete naći na sajtu http://www.obodskoslovo.me/

NA VRH