Samit mladih 2014 okuplja mlade i pruža im priliku da istraže kako digitalne komunikacije doprinose društvenim promjenama, podstiču saradnju i stvaraju prilike za sve.

Telenor Samit mladih je trodnevna konferencija koja se održava u Oslu, Norveškoj, od 9 – 11. decembra 2014, u partnerstvu sa Nobelovim centrom za mir. Samit mladih 2014 okupiće u sjedištu Telenor grupe i Nobelovom centru za mir 28 ambicioznih mladih ljudi iz Azije i Evrope, kao i vodeće globalne stručnjake iz oblasti telekomunikacija.


Samit mladih pred generaciju digitalnih urođenika postavlja izazov da pokažu kako digitalne komunikacije mogu da unaprijede ljudske živote, osnaže društva, podstaknu jačanje ekonomije i rast zaposlenosti, kao i međunarodnu saradnju.
Samit mladih je energična arena namijenjena mladima, budućim liderima društva, koji danas prednjače u poznavanju digitalnih tehnologija. Takođe, to je mjesto na kojem imaju priliku da iskažu svoje stavove i iznjedre nove ideje, zajedno sa svojim vršnjacima i vodećim industrijskim liderima iz cijelog sveta.


Domaćin Samita mladih je predsednik i generalni direktor Telenor grupe Jon Frederik Baksas.


Telenor grupa pokrenula je internet stranu Telenor Samit mladih kao i otvorenu Facebook grupu. Ove dvije digitalne platforme svim zainteresovanim kandidatima pružaju informacije o predstojećoj konferenciji kao i prošlogodišnjem Samitu mladih i njegovim učesnicima.

NA VRH