U prostorijama Ministarstva prosvjete danas je održana je svečanost povodom potpisivanja Ugovora o dodjeli grantova za institucionalno unapređenje.

U okviru projekta “Visoko obrazovanje i istraživanje za inovacije i konkurentnost“, kroz drugi poziv, dodijeljeno je sedam grantova za institucionalno unapređenje. Ugovor o dodjeli grantova su pored ministra prosvjete dr Damir Šehovića potpisali su rektorka Univerziteta Crne Gore prof. Radmila Vojvodić, dekanica Metalurško-tehnološkog fakulteta Podgorica - UCG prof. dr Mira Vukčević, rektor Univerziteta Donja Gorica prof. dr Veselin Vukotić, dekanica Fakulteta za prehrambenu tehnologiju, bezbjednost hrane i ekologiju - UDG prof. dr Vesna Maraš, dekanica Fakulteta vizuelnih umjetnosti – Univerzitet Mediteran doc. dr Anđela Jakšić Stojanović i prodekan za nauku i međunarodnu saradnju Fakulteta za crnogorski jezik i književnost mr Goran Drinčić.

Nakon svečane ceremonije, predstavnicima medija su se obratli ministar dr Šehović, rektorica Univerziteta Crne Gore prof. Radmila Vojvodić, rektor Univerziteta Donja Gorica prof. dr Veselin Vukotić, prorektor za nastavu i međunarodnu saradnju Univerziteta Mediteran prof. Dr Janko Radulović i prodekan za nauku i međunarodnu saradnju Fakulteta za crnogorski jezik i književnost mr Goran Drinčić.

 

01

03

04

02

05

NA VRH