Po osnovu međuinstitucionalnog sporazuma za kreditnu mobilnost sklopljenog u okviru evropskog programa ERASMUS+, Univerzitet Mediteran Podgorica raspisuje konkurs za razmjenu studenata sa Univerzitetom Middlle East Technical iz Ankare, Turska, u akademskoj 2018/2019. godini.

Za mobilnost se mogu prijaviti studenti II i III godine osnovnih studija i studenti postdiplomskih studija iz oblasti:

  • poslovnog engleskog jezika
  • informacionih tehnologija
  • poslovnih studija
  • grafičkog dizajna

Nivo studija - osnovne, postdiplomske i doktorske

Broj stipendija : 1

Trajanje mobilnosti - 5 mjeseci (ljetnji semestar 2018/2019.)

Potrebna dokumentacija za prijavu:

osnovne studije

postdiplomske studije (master i doktorske)

VAŽNE NAPOMENE:

Sva dokumenta MORAJU biti na ENGLESKOM jeziku.

Kandidati koji nemaju međunarodno priznati sertifikat o znaju jezika tipa TOEFL ili IALTS, mogu se testirati na Fakultetu za strane jezike.

Kandidati koji su učestvovali u Erasmus Mundus programu obavezni su da to navedu u prijavi.

Kandidati koji su u programu Erasmus Mundus imali stipendiju za mobilnost u trajanju od godinu dana (dva semestra) NE MOGU učestvovati u ERASMUS+ programu za mobilnost studenata.

Kandidati sa postidplomskih studija mogu aplicirati za stipendije ali samo u svrhe učenja (pohađanja naste i polaganja ispita), ali ne i u svrhe istraživanja i rada na magistarskoj tezi.

Više informacija o Middle East Technical univerzitetu možete naći na ovdje i na http://ico.metu.edu.tr/.

Potrebnu dokumentaciju dostaviti SLUŽBI ZA MEĐUNARODNU SARADNJU UNIVERZITETA (REKTORAT, II sprat) i elektronski na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU JE 24. DECEMBAR 2018. godine do 14h.

Za dodatne informacije, molimo vas da nas kontaktirate putem emaila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

NA VRH