Završna izložba u okviru Dana Fakulteta vizuelnih umjetnosti otvorena je u ponedjeljak, 1. jula u 20h u galeriji "Koncept". Izložba “GIZMO” 3D dizajna studenata treće godine još jedna je potvrda umjetničke širine i svestranosti studenata FVU i njihovog intermedijalnog i interdisciplinarnog pristupa dizajnu i umjetnosti.

Postavku čine radovi Anđele Vujičić, Anastasije Kankaraš, Ane Joksovic, Ksenije Todorović, Elvedina Kolara i Jakše Janjića koji su radili pod mentorstvom prof. mr Dina Karaila. Studenti-autori polje multimedijalnog djelovanja šire na oblasti 3D dizajna i kreativno i smjelo koriste nove alate u građenju autentičnih umjetničkih izraza. Izložba predstavlja sublimat osobenih vizija autora apostrofirajući kompleksnost različitih pogleda na dizajn i umjetnost uopšte.

U seriji izložbi FVU u galeriji Koncept u Karađorđevoj ulici br.13 ( pored nove zgradu Vlade) do sada su izlagali studenti: Blanka Marković, Anđela Vujičić, Dimitrije Benić, Denis Nogović, Ognjen Ćirović, Radovan Terzić, a organizovana je i grupna izložba tipografije jedanaest studenata FVU.

Pogledajte fotografije:

3D013D023D033D043D053D07

3D063D0info3D0info02

 

fvu flajer

ishodi

edibaneri

MMS Project1

 

 

 

 

Pitajte nas

Kontaktirajte nas

 

NA VRH